上海 ·其他 ·100-499人

3.5

Estin & Co is a high-level strategy-consulting firm, based in Paris, London, Geneva and Shanghai. We assist senior executives of Western corporations in their growth strategies. Our projects include group strategy definition, portfolio (re)definition, competitive dynamics analysis, major strategic value chain shifts, acquisition targets valorisation, strategic due diligence.
We specialise in analytical strategy consulting (in-depth research, rational frameworks for decision making, quantitative models for complex operational improvement programmes, etc.). This enables our consultants to develop skills for strategic issues, thereby avoiding dilution of competencies. 收起全部

3.5

全部(2) 名气不大(1) 假期少(1) 满意(1) 不满意(1)

整个办公室氛围很好,顾问们也不会要PTA加班。

这是家很小的战略咨询公司,算上我在内也只有6个人。但整个办公室氛围很好,顾问们也不会要PTA加班,基本每天都是早10晚7.因为公司只专注做战略,所以比较高屋建瓴,但也能让人站在高层的角度思考问题。我第一天上班就直接打了不下10个跨国电话到中东地区,之后又接触到了PPT,翻译了president大人写的文章等等。总之虽然名气不大,但还是很推荐有志于咨询、管培等的学生尝试的。 另外公司在金茂34层,我非常喜欢那个小办公室,希望以后还有机会回去做。

工程师 销售 行政 consultant Customer Relations Executive 全部岗位(5条)

首页 ESTIN & CO Strategy consulting Senior & Junior Consultants