上海方朋投资发展有限公司

上海 ·财务/审计/税务 ·0-20人

Archibucks is a professional design talent recruitment firm in China.
We recruit designers including architects, landscape architects, urban
planning designers and interior architects for over 100 leading
architecture firms in China. Our employers are based in Shanghai,
Beijing, Shenzhen and Sichuan province. Find more about us on
www.archibucks.com. 收起全部
法人代表·郭涵芳

公司全称上海方朋投资发展有限公司

所属地区上海市

营业期限2011-03-30 至 2031-03-29

企业地址浦东新区泥城镇新城路2号5幢1063室

经营范围投资管理,企业管理咨询、投资咨询、建筑设计咨询(以上咨询除经纪),市场信息咨询与调查(不得从事社会调查、社会调研、民意调查、民意测验),房地产营销策划、企业形象策划、文化艺术交流与策划,翻译服务,会议及展览服务.[依法须经批准的项目,经相关部门批准后方可开展经营活动]

审计助理 MR 税务 助教-兼职 会计助理 全部岗位(1条)

首页 上海方朋投资发展有限公司