面经详情

面试老头挺和蔼的,没有什么刁难啊,就是问一些简单的问题,还行
首先用英语做自我介绍 面试可能问的问题: 你教了几年书? How long have you been teaching? I have been teaching for... 有教小学的经验吗?Did you have any experiences teaching in elementary school/primary school? Yes, I did. or No, I didn't. 你打算怎么样给小朋友上课?How are you going to give lessons to little kids? I think I am going to use all kinds of materials that are available like CD player, pictures, word cards, TV, magazines, games ects in my lessons. I am going to use different teaching meathods to help children with different learning styles. 能否示范一下? Can you demonstrate one lesson? Sure. If I teach days of the week, I will teach children a song: Sunday, Monday...(用twinkle twinkle little star 的tune) 你觉得教小学生跟教中学生有什么不同?What is the difference between teaching elementary school children and the junior high school children?