搜索公司或者职位

GMZ Energy 旭能光热电源有限公司

苏州 ·电力/水利

Company Summary:

Company Summary:

GMZ Energy ( www.gmzenergy.com)is the industry leader in ThermoVoltaics; economically viable energy solutions based on direct heat to electricity conversion.
Developed at MIT and Boston College, our solid-state platform technology utilizes the highest-performing bulk thermoelectric material available, unlocking its potential for widespread use.
By transforming waste heat to high-value electricity, GMZ’s ThermoVoltaic technology provides a new class of energy for a range of Solar, Waste Heat and Industrial applications.

Founded in 2006, GMZ's investors includes KPCB, BP Alternative Energy, Mitsui Ventures and GE.

GMZ Energy is fast growing- we are looking for top talent to join an existing team of world-class business and technology leaders to share in its vision of success.

公司简介:
GMZ Energy成立于2006年,投资者包括世界知名投资公司KPCB, 英国石油,日本三物产和美国通用电气公司等.总部位于美国马萨诸塞州,GMZ致力于新一代固体节能产品所依靠的纳米工程热伏技术的快速商业化。GMZ Energy 将成为第一家成功地将基于纳米工程的热伏技术商业化,从而将热能不经过昂贵中间环节而直接转换为电能的新产品的企业。

GMZ Energy选择中国无锡为战略基地,共同将该技术带向世界是因为中国具有很完善的基础设施,在太阳能技术领域,尤其是太阳能热利用方面,有优异的历史业绩,并在支持高科技企业和发展绿色科技方面十分坚定。此外,GMZ 旭能有着得天独厚的优势,能够接触该领域未来的技术创新。40 多位研发人员正由取得了世界级技术突破的领导团队陈刚博士和任志锋博士带领下,在麻省理工学院和波士顿学院进一步进行基础研究,以继续提高纳米材料和相关器件的性能。

GMZ Energy将在世界热电(热伏)技术与用领域成为具有一流技术,一流制造设施与完整垂直集成能力的产品提供商.
我们诚聘全国范围内热电行业的科研人员加盟我们,公司将提供有竞争力的薪酬福利以及发展前景。
HR contact: mzhu@gmzsolar.cn

网络不给力,请重试

面试经历

2.0 面试难度,1人面试经历

容易 一般 困难

材料工程师 全部岗位(1条)

推荐公司

首页 GMZ Energy 旭能光热电源有限公司