搜索公司或者职位

中非棉业发展有限公司

青岛 ·贸易/进出口

中非棉业发展有限公司是中非发展基金、青岛汇富纺织有限公司、青岛瑞昌棉业有限公司共同出资在香港注册成立的有限公司,总投资3472万美元,并以其为母公司,投资控股非洲多个国家的棉花项目。其中包括棉花种子研发、棉花种植及收购加工、纺纱、食用油生产等。是目前唯一一家在非洲直接种植、收购、加工棉花的中国企业。
CHINA-AFRICA COTTON DEVELOPMENT LIMITED IS A COMPANY REGISTERED IN HONGKONG,CAPTALIZED BY CHINA-AFRICA DEVELOPMENT FUND,QINGDAO HUIFU TEXTILE CO.,LTD AND QINGDAO RUICHANG COTTON INDUSTRIAL CO.,LTED WITH TOTAL CAPTAL OF 34.72 MILLION US DOLLARD.CACD WORKS AS A HOLDING COMPANY TO INEST COTTON PROJECTS SUCH AS COTTON SEED BREEDING RESEARCH ,COTTON GROWING,SEED COTTON PROCESSING,SPINNING AND COOKING OIL ECT IN AFRICAN COUNTRIES.MOREOVER,CACD IS THE ONLY CHINESE COMPANY DIRECTLY INVOLVED IN COTTON GROWING,SEED COTTON BUYING AND PROCESSING IN AFRICAN COTINENT. 收起全部

信息不准确?我要纠错

网络不给力,请重试

面试经历

3.0 面试难度,2人面试经历

容易 一般 困难

外贸业务员 业务跟单 高级管理职位 销售顾问 跟单员 全部岗位(2条)

工资

公司问答

精华回答 最新回答 求解答

去提问

我要提问

还有想了解的,去找公司员工提问~

推荐公司

首页 中非棉业发展有限公司